Informele dienst – ‘Onvolmaakt Volmaakt’

Flyer dienst 1 december 2019

Deze eerste ochtend van december houden we een informele dienst op een andere locatie als gewoonlijk. We maken gebruik van de grote zaal van ’Drops of Happiness’, de meesten kennen het als Centrum Zenit, Spoorstraat 62, Alkmaar. Ingang Snaarmanslaan. Dit centrum bevindt zich op één minuut loopafstand vanaf het station Alkmaar Centraal. (In januari 2020 zal het centrum wederom in andere handen overgaan. De naam wordt dan ‘Nieuw Zenit’.)

Tijdens de informele dienst worden stukjes tekst uit verschillende Heilige boeken gelezen door mensen uit de kring. Annemieke Bouman zal vervolgens een overweging houden over het thema: ‘Onvolmaakt Volmaakt’.
Hoewel we misschien op diep niveau weten dat achter onze werkelijkheid een Volmaaktheid schuilt, kunnen we dat niet altijd ervaren. Hoe staat onze relatie van mens tot de Volmaaktheid? Zijn we zo onvolmaakt als we soms denken? Of gaat er achter onze tekortkomingen ook Volmaaktheid schuil?

Toegang is gratis en ook in ‘Drops of Happiness’ hebben we koffie en thee na afloop.
Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Plaats een reactie