Wandelmaatje voor een goed gesprek

Als er één plaats is waar wij God kunnen ontmoeten, dan is het wel hier op aarde’    ~ Inayat Khan

In deze tijd waarin we niet als groep samenkomen, is het misschien een een leuk idee om elkaar te kunnen ontmoeten voor een wandeling en een goed gesprek.

Hebt u behoefte aan gezelschap, wilt u een wandeling maken, maar niet in uw eentje, wilt u uw hart eens luchten of hebt u een luisterend oor beschikbaar? Meld u dan aan voor onze speciale nieuwsbrief.

Zo kunnen we een platform maken om mensen met elkaar te verbinden.

Update mei 2021:

We hebben inmiddels twee ‘groeps’wandelingen gehouden, ter kennismaking. Eén in Bergen aan Zee en één in de Oudorperpolder. Mensen hebben twee aan twee al wandelend en kennisgemaakt met elkaar.
Binnenkort wandelen we in Geestmerambacht langs wat bijzondere plekken, waaronder de nieuwe natuurbegraafplaats aldaar en het labyrint.
Het is fijn om elkaar te ontmoeten, in de ogen te kunnen kijken en gevoelens en gedachten uit te wisselen.

Aanmelden voor de lijst ‘Wandelmaatjes’*:
* Natuurlijk is het ook mogelijk om met iemand van de lijst af te spreken voor een kopje thee uit de thermosfles in het park.

Soefisme in Beweging:

Savitri van der Swaluw, lid van onze vereniging heeft eerder een serie wandelingen georganiseerd rond een thema: ‘Soefisme in beweging’. Dit was een groot succes. Het is haar wens dit weer op te pakken, zodra de mogelijkheden dat weer toelaten.

Wat doen we met uw gegevens?

Nadat we een aantal aanmeldingen hebben ontvangen, zullen de mensen op deze speciale lijst ‘Wandelmaatjes’ een aparte nieuwsbrief ontvangen met mogelijkheden om met elkaar in contact te komen.

Op het moment van schrijven (12 maart 2021) is het wegens Corona-maatregelen (nog) niet toegestaan om met (grotere) groepen af te spreken. Het mag wel één op één.
Natuurlijk kunnen we wel met meerderen op dezelfde plek afspreken, maar niet als groep gaan lopen. Na aankomst splitsen we dan in tweetallen. En kunnen halverwege een wandeling wisselen als de hoeveelheid wandelaars dat toelaat.

Laat weten als je zelf een wandeling wilt plannen of iemand wilt ontmoeten.