Wandelmaatje voor een goed gesprek

Als er één plaats is waar wij God kunnen ontmoeten, dan is het wel hier op aarde’    ~ Inayat Khan

Deze groep is opgezet in de tijd dat we (nog) niet als groep konden samenkomen, wegens de maatregelen rond Corona.
Het was bedoeld om met elkaar in contact te komen en elkaar te kunnen ontmoeten voor een wandeling en een goed gesprek.

Het pakte zo uit dat we nu ook groepswandelingen organiseren.

Natuurlijk kan deze groep blijven bestaan en kunt u nog steeds onderling contact met elkaar leggen via ons Googleformulier. U krijgt, na aanmelding, toegang tot het Googleformulier waar u in contact kunnen komen met anderen. Zo kunt u onderling contact opnemen voor een wandeling en goed gesprek. Hebt u behoefte aan gezelschap, wilt u een wandeling maken, maar niet in uw eentje, wilt u uw hart eens luchten of hebt u juist een luisterend oor beschikbaar? Meld u dan aan voor onze speciale nieuwsbrief!

Zo kunnen we een platform maken om mensen met elkaar te verbinden.


De eerstvolgende groepswandeling:


Update okt 2021:

We hebben inmiddels meerdere groepswandelingen gehouden, eerst ter kennismaking, later voor de verbinding: in Bergen aan Zee, in de Oudorperpolder, in Geestermambacht bij de natuurbegraafplaats Geestmerloo waar we ook het labyrinth gelopen hebben en in Alkmaar in het Oosterhoutpark. Mensen hebben twee aan twee al wandelend en kennisgemaakt met elkaar.
Het is fijn om elkaar te ontmoeten, in de ogen te kunnen kijken en gevoelens en gedachten uit te wisselen.
Van de 24 mensen die inmiddels op de lijst staan, zijn er per keer gemiddeld tussen de 5 en 8 mensen aanwezig.


Aanmelden voor de lijst ‘Wandelmaatjes’*:




Soefisme in Beweging:

Savitri van der Swaluw, lid van onze vereniging heeft eerder een serie wandelingen georganiseerd rond een thema: ‘Soefisme in beweging’. Dit was een groot succes. Het is haar wens dit weer op te pakken, zodra de mogelijkheden dat weer toelaten.

Samenwerking met Sufiway Schoorl

De Sufiway is een zusterorgansisatie van Soefi-Contact en organiseert onder andere activiteiten in Schoorl. Umtul Valeton-Kiekens vindt het leuk om bij de Wandelmaatjes aan te sluiten en ook wandelingen te initiëren.


Wat doen we met uw gegevens?

Inmiddels staan er 24 mensen op de lijst. Deze deelnemers aan de wandelingen kunnen hun naam zelf achterlaten op een Googleformulier, zodat zij onderling met elkaar in contact kunnen komen. In de Nieuwsbrief ‘Wandelmaatjes’ die u na opgave ontvangt, staat steeds een link naar het speciale digitale formulier. U kunt dan ook onderling contact leggen met elkaar.
U kunt zich ook opgeven voor een WhatsAppgroep.

Verder is het mogelijk om zelf een groepswandeling in te plannen. Geef het door aan Annemieke, dan kan zij het in de nieuwsbrief zetten,

De onderstaande wandelingen hebben al plaatsgevonden: