Abonneren en/of doneren?

Tot en met het jaar 2021 was Soefisme-in-Alkmaar een afdeling van de landelijke Vereniging Soefi-Contact.

Vanaf het jaar 2022 wordt een deel van de activiteiten voortgezet door Annemieke Bouman in samenwerking met een kleine, maar enthousiaste groep vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat de boodschap van Liefde, Harmonie en Schoonheid wordt uitgedragen. En hopen dat u zich hierdoor geïnspireerd zult voelen.

Abonneren:

Abonneren is gratis en kan op een tweetal onderdelen, namelijk:

  1. De nieuwsbrief
  2. Ons YouTube-kanaal


Wilt u lid worden, neem dan contact op via onze contactpagina om een afspraak te maken met de centrumleider.

Doneren:

Draagt u ons werk een warm hart toe en wilt u ons ondersteunen in dit werk, dan wordt uw financiële bijdrage zeer gewaardeerd.

U ons natuurlijk incidenteel ondersteunen, maar mogelijk wilt u een structurele bijdrage overwegen? Met een terugkerende donatie van bijvoorbeeld € 5,– per maand, draagt u bij aan de opbouw van dit werk. En het helpt ons een betere inschatting te maken voor wat betreft de inzetbare uren en de te maken onkosten.
Ook komt uw bijdrage tegemoet aan een attentie en speciale activiteit voor de vrijwilligers.
Heel veel dank voor uw donatie!

ValutaBedrag

Aan overschrijvingen per Ideal zijn kosten verbonden, namelijk € 0, 35 cent per overboeking. Dit gaat af van uw donatie.

We zijn uiteraard ook zeer dankbaar voor kleine donaties en ontvangen deze met veel vreugde. We ervaren deze als een stimulans om dit werk voort te zetten.
Voor kleinere bedragen, kunt u de QR-code gebruiken. Dit is gratis. Via de QR-code komt u op een betaalverzoek terecht van ZinaProjects. Dit bedrag staat standaard op € 5,– ingesteld, maar u kunt deze gedurende het proces aangepassen.

Kleine(re) bedragen kunt u daarnaast nog altijd via uw eigen account als overschrijving inboeken,.

NL 15 INGB 0004 2540 73
t.n.v. ZinaProjects te Bergen-nh

Heel hartelijk dank voor uw giften en het mede dragen van dit mooie werk!

Afbeelding van ZinaPorjects


Abonneren op het kwartaalblad van de Soefibeweging en Vereniging Soefi-Contact is ook een mogelijkheid. Zie voor informatie onze pagina over het magazine ‘Soefigedachtes’.