Informele Dienst met Mantra-zang

Zondag 6 oktober – Informele dienst met Mantrazang
Locatie: Schuilkerk, Fnidsen 37 te Alkmaar
Tijdstip: 11:00 uur, kerk is open vanaf 10:30
Spreker: Simone Wils
Onderwerp: ‘Leven in duurzaamheid’

We hebben deze dag wederom Simone Wils bereid gevonden om de informele dienst vorm te geven. Simone doet dit altijd met veel toewijding, respect, rust en in afstemming. En hoe mooi sluit het door haar gekozen onderwerp aan bij het verteltheater.
Een informele dienst is een dienst in kringvorm en bij deze speciale dienst zullen kaarsjes in het midden worden aangestoken en zullen er gezamenlijk liederen worden gezongen uit verschillende tradities.

Na afloop, zoals altijd, koffie en thee en de mogelijkheid tot gezamenlijke reflectie op de dienst.

Plaats een reactie