Universal Harpsongs met Marja de Jong

Zondag 22 september – Harp- en Zangvoorstelling door Marja de Jong

‘Thy music caused my soul to dance’ – Inayat Khan
Laat u verrassen door de soefimuziek van Inayat Khan, laat u in vervoering brengen door de Oosterse en Westerse sferen die de muziek ten gehore zal brengen. Marja de Jong speelt harp en zingt met zeer veel liefde en op diverse locaties in Nederland.
https://marjadejong.jouwweb.nl/agenda

Locatie: Schuilkerk, Fnidsen 37 te Alkmaar
Tijd: 14:00 tot 15:00 uur
Kosten: € 10,– inclusief een cd naar keuze van Marja de Jong

1 gedachte over “Universal Harpsongs met Marja de Jong”

  1. * 26 dec Kerstzang met harp Corn lie Baroniezaal ARNHEM * 24 dec Kerstnachtgezang met harp Vrij-Katholieke Kerk ARNHEM * 20 dec Kerstzang met harp Vredeskapel WARNSVELD * 14 dec Kerstliedjes met Duivense uke-groep Wilgenpas WESTERVOORT * 03 nov Universal Harpsong concert Kapel Eckartdal * 16 sep HARP SONGS 2018 CD-release * 26 jun Marja’s WilhelmusChallenge vd Nationale Opera

    Beantwoorden

Plaats een reactie